Blij met onze klanten

Handelsbedrijven, overheden en zorgorganisaties… we zijn blij met onze opdrachtgevers. Samen maken we werk van efficiency, klanttevredenheid en kostenbesparing.

Optimale digitalisatie dankzij barcode

Uitdaging: voor Syntess Software een eenvoudige werkwijze mogelijk maken waarmee binnenkomende facturen nauwkeurig kunnen worden gescand, gerouteerd en opgeslagen.

Doelen: minder fouten als gevolg van handmatige verwerking en minder administratieve taken voor medewerkers, zodat zij meer tijd kunnen besteden aan werkzaamheden die nuttig zijn voor het bedrijf.

Strategie: implementatie van Nuance eCopy ShareScan met barcodeservice met integratie op multifunctionele printers.

Lees verder

De digitale transitie van een papieren bolwerk

Uitdaging: het traditioneel papieren verzekeringsbedrijf Vanbreda Risk & Benefits transformeren in een ‘paperless office’ door de bedrijfsprocessen opnieuw in te richten.

Doelen: verhogen efficiëntie, versnellen van processen, verlagen faalkosten, verbeteren klantcommunicatie.

Strategie: inrichting van een informatie workflow met behulp van Nuance AutoStore (scan & workflow) en Open Forms 360 (formulierherkenning). Met behulp van de software worden documenten geclassificeerd, geconverteerd, gerouteerd, opgeslagen of in een nieuw proces gezet.

Lees verder

Het soepele aanmeldingsproces. Digitaal en veilig.

Uitdaging: vervang een traditionele aanmeldingsprocedure voor een bezoek aan een beveiligde locatie van IT-provider Cegeka voor een modern, papierloos en veilig digitaal alternatief.

Doelen:wegnemen van de onnodige werkdruk die veroorzaakt wordt door de administratieve werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden bij een bezoek aan de installaties.

Strategie: inzetten van mobiele apparatuur (tablets) met Nuance Business Connect software ter vervanging van papieren formulieren en Nuance AutoStore voor de veilige afwikkeling van de informatiestroom en registratie.

Lees verder

Veilig afdrukken en kosten besparen: 1+1=3

Uitdaging: terugdringen van afdrukvolumes bij NEN en zorgen voor minder incidenten met afgedrukte documenten die bij de printer blijven liggen.

Doelen: kostenbesparing en vooral ook een betere beveiliging van vertrouwelijke informatie tijdens het afdrukproces.

Strategie: introductie van workflow voor digitale documenten, inclusief scannen en verzenden. Daarbij de implementatie van de intelligente printmanagement oplossing Nuance Equitrac, die het afdrukproces niet alleen veiliger en controleerbaar maakt, maar ook nog eens inzicht geeft in het gebruik van de printomgeving.

Lees verder

Intelligente factuurstromen en -workflow

Uitdaging: Scania zoekt automatisering van de bestaande service order en facturatie workflows, rekening houdend met vereiste integratie met ERP-pakket SAP.

Doelen: het behalen van een financiële besparing en het verhogen van de productiviteit.

Strategie: inrichten van een informatie workflow backbone, gevormd door Nuance AutoStore en Output Manager.

Lees verder