Datascan software en cloud oplossingen

Mist u controle over uw bedrijfskritische print- en document-workflow-processen? Dat kan zelfs ten koste gaan van de bedrijfsresultaten. Maar dat hóeft niet. Want met de juiste software verbetert u deze processen aanzienlijk. Datascan levert en implementeert deze software. We bieden ook slimme cloud-oplossingen. Resultaat: een optimale balans tussen kosten en prestaties.

Slimme oplossingen voor efficiënte workflow-processen

Ons advies: maak zo laat mogelijk een hard copy en zo vroeg mogelijk een digitale.

Datascan biedt slimme oplossingen voor efficiënte workflow-processen.

Denk aan:

1.

Beveiligd printen

Flexibel en bedrijfszeker

Printopdrachten versturen vanuit een vaste werkplek, een flexwerkplek of vanuit huis? Met onze geavanceerde ‘follow me’-oplossingen stuurt u de printopdrachten en bepaalt u vervolgens zelf wanneer de opdracht uit de printer of de multifunctional (MFP) komt. Pas wanneer het apparaat ter plekke uw authenticatiecode signaleert, verwerkt het de opdracht.
Lees verder

2.

Digitaliseren

Documenten voor iedereen beschikbaar

Post, dossiers, e-mails, tekeningen, contractstukken, polissen, facturen: een portefeuille of opdracht heeft vaak veel papieren of digitale documenten. Met onze oplossingen digitaliseert u uw archief via een voorgedefinieerde, geautomatiseerde workflow. Relevante informatie komt centraal beschikbaar voor iedereen in de organisatie. Overzichtelijk, gestructureerd en onder één volgnummer.
Lees verder

3.

Workflow-management

Stroomlijn uw digitale informatie

Met workflow-management dirigeren we uw digitale informatie op gecontroleerde wijze naar elke gewenste bestemming, binnen óf buiten uw organisatie. Dit gebeurt volgens vaste regels of gestuurd door de inhoud van de informatie zelf. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om papieren werkprocessen te vervangen door digitale. Dit door printopdrachten af te vangen voordat ze de printer bereiken, deze te converteren en rechtstreeks in digitale workflows te plaatsen. Wij bouwen voor u een platform waarmee u centraal alle digitale informatiestromen binnen uw organisatie eenvoudig aanstuurt, controleert en vastlegt.

4.

Output management

Uw documenten in eigen huisstijl

In Windows kunt u uw documenten gewoonlijk wel de juiste opmaak geven en uit de juiste uitvoerbak van de printer laten komen. Maar hoe zit het met UNIX-, SAP- en legacy-systemen? En met mainframe- en AS400-omgevingen waar vaak IPDS-printing wordt gebruikt? Met onze oplossingen maakt u ook deze documenten op in uw eigen huisstijl. U drukt ze af op uw standaard kantoorprinter.

Barcodes versnellen processen en minimaliseren foutkansen. Met onze flexibele oplossingen maakt u het gebruik en de integratie van barcodes in uw bedrijfsproces gemakkelijk en overzichtelijk.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Printmanagement & scan-flowmanagement

Het is natuurlijk handig dat uw medewerkers overal en op iedere printer binnen uw organisatie kunnen printen. Want dat vergroot de flexibiliteit en bewegingsvrijheid enorm. Maar u wilt ook dat dit veilig gebeurt. En dat de kosten onder controle blijven.
Kies daarom voor printmanagement en digitale-workflow-management.

Al onze oplossingen zijn onderling integreerbaar voor een nog optimaler resultaat.

Nog meer efficiency met informatiemanagement

Denkt u dat uw medewerkers veel logischer en efficiënter kunnen werken? Krijgt u regelmatig klachten van klanten, cliënten of inwoners? En ontstaan er regelmatig fouten die geld kosten? Dat komt vrijwel altijd omdat de informatieprocessen niet optimaal zijn. Wij zijn graag uw onafhankelijke informatiemanager. Samen maken we werk van meer efficiency, meer klanttevredenheid, meer veiligheid. Betere informatieprocessen, beter rendement.

Lees meer over informatiemanagement.

Kies vandaag nog voor optimale document-workflowprocessen