Printmanagement met SafeCom en Equitrac

Het is natuurlijk handig dat uw medewerkers overal en op elke printer binnen uw organisatie printen. Want dat vergroot de flexibiliteit en bewegingsvrijheid enorm. Maar u wilt ook de kosten in de hand houden. Of beter nog: kosten besparen. Kies dan voor printmanagement. Wij verzorgen dit voor u, met onder meer SafeCom- en Equitrac-software.

Makkelijk voor medewerkers, kostenbesparend voor de organisatie

Met printmanagement maakt u het uw medewerkers gemakkelijker én houdt u grip op de kosten. U kiest dan voor minder printers en beveiligd afdrukken met gebruikersauthenticatie. Dit houdt in dat uw medewerker een printopdracht verstuurt, zichzelf met een pasje aanmeldt bij de printer en de opdracht selecteert die afgedrukt moet worden, waarna de afdrukken uit de printer rollen.

Kostenbesparing en documentveiligheid

Met printmanagement houdt u het printgedrag van elke medewerker onder controle. Eventueel kunt u afdrukkosten doorbelasten. Printmanagement gaat ongewenst gebruik van het printerpark tegen en zorgt dat elk document altijd bij de juiste persoon terechtkomt. Het is dus ook veel veiliger. En, omdat u beter grip houdt op de afdrukwerkzaamheden, bespaart u flink.

Analyse en advies

We ondersteunen u volledig. Van analyse en advies tot en met implementatie. We gaan met u in gesprek over de aard van uw organisatie, uw wensen en uw doelstellingen met printmanagement. We inventariseren de huidige situatie en we bekijken hoe er binnen uw organisatie wordt gewerkt. En hoe u graag wilt kunnen werken. Op basis hiervan maken we een advies en een plan van aanpak.

Plan van aanpak en implementatie

In het plan van aanpak staat onder meer hoeveel printers u nodig hebt, waar ze moeten staan en wie ermee moeten kunnen werken. En: wie niet. Vervolgens installeren we slimme software waarmee we dit hele proces stroomlijnen.

Voordelen van printmanagement

  • Meer efficiency, lagere kosten
  • Controle over de printactiviteiten
  • Meer veiligheid

Printmanagement uit de cloud

Wilt u afscheid nemen van uw dure print-infrastructuur en toch overal kunnen printen? Met Printix cloud printing combineert u gemak en besparing met de flexibiliteit van printen uit de cloud.

Meer over Printix

Digitale workflows

Nog meer efficiency en winstgevendheid bereikt u met scan-workflow-software. Hiermee managet u de dagelijkse stroom van papieren en digitale documenten.

Meer over digitale workflows

Kies vandaag nog voor meer flexibiliteit en lagere kosten