Digitale workflows voor uw bedrijf

Uw organisatie krijgt dagelijks tal van documenten binnen. Facturen, technische documenten, contracten en meer. Deze komen op allerlei manieren binnen, digitaal en op papier. Hoe managet u die stroom aan documenten? Scan-workflow software zoals AutoStore en eCopy ShareScan zorgt hiervoor. Wij adviseren en implementeren de software. Voor meer efficiency en winstgevendheid.

AutoStore

AutoStore is een bekroonde workflow-oplossing voor het vastleggen en beveiligd invoeren van papieren, digitale en mobiele documenten. Via pc’s, multifunctionele printers (MFP), mobiele apparaten, scanners en websites. Ze worden geconverteerd en eventueel geclassificeerd. Vervolgens worden ze doorgestuurd om te worden opgeslagen, of als invoer voor een ander of nieuw proces.

eCopy ShareScan

Met eCopy ShareScan creëert en beheert u samenwerkingsworkflows. Handig voor teamleden die samenwerken aan een project. Ze maken documenten en content, waarna collega’s deze kunnen controleren, aanpassen of aanvullen. Ook deze software richten we op maat in voor uw organisatie.

Business Connect

Heeft u veel buitendienstmedewerkers? Met Business Connect kunnen zij via een mobiel apparaat documenten rechtstreeks verzenden naar uw belangrijkste bedrijfsprogramma’s. Zij kunnen onderweg documenten scannen, bestanden openen en formulieren invullen. En ze kunnen deze documenten rechtstreeks plaatsen in de bestaande workflows.

Organisaties bereiken met digitale workflows:

  • Meer overzicht
  • Meer efficiency
  • Meer winstgevendheid

Nóg meer efficiency met printmanagement

Nog meer efficiency behalen? Kies ook voor printmanagement. U heeft minder printers nodig en alleen geautoriseerde medewerkers kunnen printen. Dat verhoogt bovendien de veiligheid van het documentbeheer én het verlaagt de kosten.

Lees meer over printmanagement.

Kies vandaag nog voor efficiency en kostenbesparing