Datascan Informatie Managers

Bij 9 van de 10 organisaties zijn de informatieprocessen verre van optimaal. Niet zo vreemd, want er is veel veranderd. Organisaties doen steeds meer digitaal en besteden hun IT-infrastructuur uit.

Boekhoudsoftware, CRM- en HRM-pakketten, ERP-software… alles draait in de cloud. De leverancier regelt het wel, is de gedachte. Dat scheelt IT-medewerkers.

Maar u raakt daardoor wel de grip kwijt op uw IT-infrastructuur. En wat doet u dan als u systemen wilt aanpassen, uitbreiden of koppelen?

overdatascan

Wij verbeteren uw informatieprocessen

Datascan Informatie Managers is specialist in het stroomlijnen van informatieprocessen. Wij analyseren de informatiestromen binnen uw organisatie, geven verbeteradviezen en voeren deze ook desgewenst voor u uit.

Mens, proces en technologie

Wat ons drijft? Onze onbedwingbare behoefte om organisaties efficiënter te laten werken. Want daarmee wordt u klantgerichter, winstgevender en succesvoller. In onze visie draait het om de balans tussen mens, proces en technologie. Dat is de onderscheidende kracht van onze dienstverlening.

Voor bedrijven, overheden en zorgorganisaties

De afgelopen jaren is er veel veranderd. Qua technologische mogelijkheden, onze manier van werken en de verwachtingen van klanten. Organisaties die niet meebewegen, worden steeds inefficiënter. Tijd dus voor het verbeteren van de informatieprocessen. Datascan is er voor handelsbedrijven, overheden en zorgorganisaties die graag werk maken van optimale informatiestromen. Omdat ze daarmee efficiënter werken. Meer overzicht hebben. En aanzienlijke kostenbesparingen behalen.

Anno 1988

U profiteert bij Datascan van dertig jaar ervaring in informatie-uitwisseling en bijbehorende organisatieprocessen. Al sinds de start in 1988 bewegen we proactief mee met de ontwikkelingen in de markt. We begonnen als aanbieder van innovatieve printoplossingen voor bedrijfskritische outputprocessen. Tegenwoordig ligt de behoefte van onze klanten bij informatiemanagement.

Daarnaast blijven we specialist in software- & cloud-oplossingen voor het optimaliseren van print- en document workflowprocessen. Efficiënter werken, betere resultaten.

Ontdek wat we voor uw organisatie kunnen doen