Zoeken:Waar ben ik

Start - Start - Partners - Technology partners

alt

Capella Technologies Inc. biedt state-of-the-art Document Output Management oplossing die u in staat stelt het formatteren, afdrukken, controleren, verdelen, archiveren, distribueren van bedrijfskritische documenten op de meest kosteneffectieve manier te laten plaatsvinden.

 


 
alt

Equitrac Solutions voorziet in print management en accounting software die het voor bedrijven en overheidsorganisaties mogelijk maakt op een efficiënte wijze hun printomgeving te beheren, kosten te reduceren, documentbeveiliging te verhogen en duurzaamheid te bevorderen.
 


 
alt

Euroform A/S is partner van de Europese Advanced Printing Solutions (APS-Partner) organisatie voor Denemarken. De foucus ligt op document management en het optimaliseren van de exploitatiekosten van een printerpark enerzijds, en het ontwikkelen en leveren van printoplossingen anderzijds.
alt
 

Jetmobile ontwikkelt op printerfirmware-gebaseerde oplossingen die gericht zijn op het traceren van informatie, beveiligen en mobiliteit. Sinds 1994 zijn de twee belangrijkste Jetmobile oplossingen, BarDimm en MicrDimm uitgegroeid tot de industriestandaard. Inmiddels is SecureJet als derde belangrijke oplossing toegevoegd. SecureJet biedt een authenticatie-oplossing voor uitsluitend HP printers.

 
alt

MPI Tech A/S focust op output management en oplossingen voor het printen van data vanaf het IBM mainframe en AS/400 platform op netwerkprinters en PDF output conversies. Sinds 1981 is MPI Tech een van de belangrijkste internationale fabrikanten van host printoplossingen. Het bedrijf levert een productportfolio van hardware "boxen", printserver software en mainframe software oplossingen. MPI Tech biedt producten vanaf geavanceerde netwerkoplossingen en server software voor stand-alone hardware voor legacy coax en twinax verbindingen tot high-end mainframe software oplossingen voor AFP en line printing, inclusief XML ondersteuning en het genereren van PDF.

 
alt

Netaphor Software, Inc ontwikkelt oplossingen die volledig inzicht geven in de vaak nog blinde vlekken van het printerpark binnen het Managed Print Services concept. Met de softwareoplossingen van Netaphor optimaliseert u het gebruik, onderhoud en analyse van uw printerpark, of het nu een netwerkprinter of een locale printer is.
De oplossingen zijn geconcentreerd op drie gebieden:
  • Device Management
  • Asset Management
  • Professional Services

 


 
alt

Notable Solutions, Inc (NSi) werd in 1995 opgericht om volledige technologische oplossingen te bieden op het gebied van Software Development, System Engineering, Technology Training en Business Consulting. NSi is sinds die tijd geëvolueerd in de richting van software-en hardware-ontwerp, ontwikkeling, netwerk integratie, en ondersteuning van systemen voor document management. Met de introductie van AutoStore in 2001, steeg NSi naar nieuwe hoogten. Het automatisch opslaan, het uitgangspunt van de NSi producten, is een betaalbare en krachtige document capture, verwerking en distributie softwareoplossing. NSi is een toonaangevende leverancier van content capture software met producten die geschikt zijn voor Canon, HP, Kodak, Kyocera, Ricoh, Sharp, Xerox en anderen.

 


 

alt 

Nuance is wereldwijd de belangrijkste leverancier van spraak- en beeldoplossingen voor bedrijven en consumenten. Dankzij onze technologieën, toepassingen en diensten hebben mensen eenvoudiger toegang tot informatie en kunnen ze gemakkelijker documenten maken, delen en gebruiken. Elke dag werken miljoenen gebruikers en duizenden bedrijven met producten van Nuance, bijvoorbeeld als ze telefoonnummers of accountinformatie opvragen, patiëntgegevens dicteren, een bestemming opgeven aan een navigatiesysteem of digitaal documenten reproduceren die kunnen worden verspreid en doorzocht.

 
alt

Oberon Services is mede-oprichter en partner van de Europese Advanced Printing Solutions (APS-Partner) organisatie voor Italië en houdt zich bezig met de ontwikkeling en integratie van geavanceerde printen en document management. Het bedrijf biedt een compleet portfolio van oplossingen en het R&D team werkt continue aan aanvulling, waarmee bedrijven de productiviteit kunnen verhogen, de kosten kunnen analysen van het beheer van een printerpark van MFP´s en de processen van archivering en document management kunnen verbeteren

 
SafeCom A/S ontwikkelt, produceert en verkoopt kosten-efficiënte, veilige en gebruiksvriendelijke print management systemen en oplossingen op basis van gepatenteerde Smart SafeCom's printtechnologie. SafeCom systemen en oplossingen zijn wereldwijd bekend om bedrijven en organisaties een betere manier van het beheer van hun printbehoeften te bieden. SafeCom werkt samen met toonaangevende printervendors waaronder HP, Xerox, Fuji Xerox, Canon, Sharp, Lexmark, Konica Minolta en Ricoh.

 

alt

Stethos GmbH is partner van de Europese Advanced Printing Solutions (APS-Partner) organisatie voor Duitsland. Rondom printing biedt Stethos aangepaste programmering, printoplossingen, training op producten en printtalen en advies voor printen vanuit SAP, PeopleSoft enz

 


 
Datascan bv ©2018