Zoeken:


Wie is er online

We hebben 41 gasten online

 


 


Vooraankondiging

 

alt

We werken hard aan een nieuwe website. Binnenkort meer!!

 
Direct scannen naar RAET Youforce personeelsdossiers

Maak nog beter gebruik van de eCopy ShareScan capture oplossing met de door RAET gecertificeerde Youforce XA Connector voor de Xerox MFP.  Met deze connector scant u documenten direct naar personeelsdossiers in RAET Youforce.

 

Voor het scannen kiest u op de display van de MFP de Youforce button, vult de verplichte velden in en drukt op Send. Samen met de connector slaat eCopy uw documenten direct op in de juiste dossiers.

 

U vermindert hiermee de druk op de HRM-afdeling, bespaart tijd door direct te scannen naar het juiste dossier en verlaagt de kosten door digitale archivering van dossiers.

 
Datascan enige officiële distributeur Nuance

Datascan is al jarenlang een gedreven Value Added Distributeur van Nuance Imgaging producten voor vrijwel alle merken printers en MFP's. Door recente ontwikkelingen zijn wij nu de enige onafhankelijke distributeur van Nuance in Nederland.

 

Wij bieden het complete Nuance productportfolio voor de Benelux-markt. Voor Printmanagement zijn dat Equitrac en SafeCom. Voor Capture & WorkFlow Management gaat het om AutoStore, eCopy ShareScan en PDF Pro Office. Bij Information Management betreft het Output Manager (eventueel in combinatie met AutoStore).

 

Op basis van uitgebreide kennis en jarenlange ervaring kunnen partners voor alle bovengenoemde producten rekenen op zowel  commerciële als technische ondersteuning. Of het nu kleine, middelgrote of grote organisaties betreft, in samenwerking met resellers en partners kan de gehele implementatie verzorgd worden, delen daarvan of kunnen alleen de software, licenties en maintenance geleverd worden. De keuze is aan de reseller en partner.

 
De impact van printmanagement

De universiteit van Warwick beschikte over een machinepark van 3.700 printers, scanners, multifunctionals en faxen. Deze omvangrijke verzameling apparatuur kostte hen 1,2 miljoen pond per jaar. In dit filmpje kunt u zien hoe zij met behulp van SafeCom hun printomgeving onder controle kregen en wat dat voor hen betekent.

 

 
Úw eigen Imaging en Printing platform in ónze deskundige handen

Uw IT-infrastructuur is van kritiek belang voor het succes van uw bedrijf. Daarom wilt u niet dat uw infrastructuur u in de steek laat.

 

Datascan brengt nu Hosted Imaging en Printing services op de markt; professionele monitoring en beheer van uw IT-omgeving op afstand waardoor wij problemen kunnen oplossen voordat ze uw bedrijfsactiviteiten verstoren.

Lees meer...
 
Nuance lanceert Equitrac 5

Nuance Communications heeft onlangs officieel de nieuwe versie 5 van haar printmanagementoplossing Equitrac gelanceerd.

Deze nieuwe versie van Equitrac speelt in op een steeds veranderende bedrijfscultuur waarin niet alleen de medewerkers steeds mobieler worden, maar ook de (vaak eigen) apparatuur waarmee zij werken. Equitrac 5 stelt gebruikers in staat zelf te bepalen hoe en waar ze afdrukken, zonder daarmee de IT-afdeling zwaarder te belasten.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 2


Datascan bv ©2018