Zoeken:


Printer Assessment Center

Iedereen neemt graag de juiste zakelijke beslissingen. Ook u, dat spreekt voor zich. Dat u hiervoor moet beschikken over correcte en relevante informatie, is zo mogelijk nog logischer. Onvolledig of foutief inzicht kan namelijk leiden tot het maken van keuzes die in het beste geval ongemak of irritaties veroorzaken, maar in het slechtste scenario gewoon onnodig veel geld kosten. Iets wat niemand zich vandaag de dag wil of kan veroorloven.

 

Bovenstaande logica is natuurlijk ook toepasbaar op de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw printerpark. Een verhuizing, een fusie, een reorganisatie of een op handen zijnde aanbesteding; het kunnen allemaal redenen zijn om eens goed naar uw huidige machinepark en printbeleid te kijken. Het gaat tenslotte om een belangrijk deel van de overhead van uw organisatie dat wordt besteed aan printing. Alleen… waar kijkt u dan naar?

 

Wij vinden het belangrijk dat u uw beslissingen weloverwogen en goed onderbouwd neemt.

Daarom hebben wij onze 25 jaar printerervaring en onze expertise op het gebied van gerelateerde software gebundeld met als doel u van een advies te voorzien dat hout snijdt.

Hieruit is onze Datascan Printer Assessment Center ontstaan: een unieke combinatie van relevante gegevensverzameling en toegepaste knowhow.

 
Datascan bv ©2018