Zoeken:Waar ben ik

Start - Oplossingen - Beveiligd printen - SafeCom - Welke printers/MFP's

Welke printers/MFP's

SafeCom functioneert in combinatie met iedere printer of MFP. De menu-afhandeling verloopt via een apart gebruiksvriendelijk kleurenscherm (touch screen): de SafeCom Front-end. Samen met deze SafeCom Front-end vormt de SafeCom controller een uniforme en printeronafhankelijke follow me oplossing. Het stelt u in staat een printpolicy te implementeren voor jaren, waarbij u niet afhankelijk bent van een printermerk en u volledig profiteert van uw investering.

 

Indien de voorkeur uitgaat naar een optimaal geïntegreerde follow me oplossing met gebruikmaking van de eigen display van de printer of MFP, is voor een aantal printermerken een interne oplossing beschikbaar.

 

De SafeCom oplossingen zijn op te delen in twee groepen met het oog op de mate van integratie met de printer en MFP:

  • Embedded: de SafeCom Go wordt als software pakket geïnstalleerd op de printer. De gebruikersintegratie is volledig op de eigen display van de MFP. Er is ook een mate van integratie met andere toepassingen op de MFP mogelijk. Zo kan SafeCom Go je emailadres alvast invullen wanneer de e-mailapplicatie wordt geauthenticeerd door SafeCom.

  • Extern: deze oplossing staat volledig buiten de MFP. De externe oplossing wordt geleverd met een eigen SafeCom Front-end. De enige vorm van mogelijke integratie is, naast het printen, de kopieerfunctie. Voor een veilige, duurzame en robuuste presentatie van de SafeCom Front-end en SafeCom Controller is een vloerstandaard beschikbaar.
 
Datascan bv ©2018