Zoeken:Waar ben ik

Start - Oplossingen - Beveiligd printen - SafeCom - Rule Based Printen

SafeCom Rule Based Printen

SafeCom Rule Based Printing biedt u als bedrijf een manier om een printbeleid op te zetten dat tijd en geld bespaart.  Er zijn vele manieren om geld te besparen in het afdrukproces, zoals het afdrukken in grijs, het gebruik van toner save, afdrukken op beide zijden van het papier (duplex) of het gebruik in booklet formaat. De meeste van uw collega's doen dit niet omdat het vaak teveel moeite is om deze functies opnieuw te activeren voordat wordt afgedrukt.


Dat is waar SafeCom in beeld komt. Met SafeCom Rule Based Printing kunt u als bedrijf er voor zorgen dat bepaalde soorten documenten automatisch altijd dubbelzijdig en met tonerinstelling "Save" worden afgedrukt en dat afdrukken in kleur is verboden behalve in bepaalde gevallen.

 

 Kortom, SafeCom Rule Base Printing biedt u significante besparingen op de printkosten door het bieden van een beheertool waarmee eenvoudig het gewenste printbeleid voor uw hele organisatie en over het printerpark wordt afgedwongen. Ondermeer de volgende "rules" kunnen ingesteld worden:

  • Alleen kleuropdrachten mogen worden afgedrukt op kleurenprinters
  • Alle e-mails worden afgedrukt in zwart-wit en met tonerinstelling Save
  • Afdrukken in kleur is niet toegestaan
  • Afdrukken in kleur is toegestaan, maar gebruikers zijn op de hoogte van de kosten
  • Automatisch duplex (beide zijden van het papier) afdrukken voor bepaalde soorten documenten.

 

alt

 

 
Datascan bv ©2018