Zoeken:Waar ben ik

Start - Oplossingen - Beveiligd printen - Equitrac

Oplossingen voor afdrukbeheer voor optimale bedrijfsresultaten

 

Equitrac biedt krachtige, beproefde oplossingen voor afdrukbeheer en kostendekking die in tal van sectoren kunnen worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan het bedrijfsleven, de juridische sector, het onderwijs, de gezondheidszorg, de overheid en de financiële dienstverlening.

Deze oplossingen zijn essentieel voor alle ondernemingen en aanbieders van afdrukbeheerservices die streven naar effectief beheer van de afdrukomgeving, daling van de kosten en verbetering van de beveiliging en daarnaast invulling willen geven aan een milieuvriendelijk, duurzaam beleid.

alt

Een oplossing voor afdrukbeheer die precies biedt wat u nodig heeft

Equitrac Office® is afdrukbeheersoftware waarmee bedrijven grip krijgen op het beheer van de afdrukomgeving zodat de kosten dalen, documenten beter zijn beveiligd en een milieuvriendelijk, duurzaam beleid mogelijk is. Lees meer...

 

Lagere afdrukkosten en minder verspilling dankzij afdrukbeheer

Met Equitrac Express beschikken scholen, universiteiten en onderwijsinstellingen over een oplossing voor afdrukbeheer waarmee ze meer controle hebben op afdrukactiviteiten. Lees meer...

Grip op de kosten dankzij afdrukbeheer en kostendekking De werkwijzen met betrekking tot de productie van documenten en kostendekking hebben een aanzienlijke ontwikkeling doorgemaakt.

 

 

 
Datascan bv ©2018