Zoeken:


Waar ben ik

Start - Diensten - Hosted Services

Úw eigen Imaging en Printing platform in ónze deskundige handen

Uw IT-infrastructuur is van kritiek belang voor het succes van uw bedrijf. Daarom wilt u niet dat uw infrastructuur u in de steek laat.

 

Datascan brengt nu Hosted Imaging en Printing services op de markt; professionele monitoring en beheer van uw IT-omgeving op afstand waardoor wij problemen kunnen oplossen voordat ze uw bedrijfsactiviteiten verstoren.

Natuurlijk wilt u dat uw informatie op een efficiënte, effectieve en veilige wijze op de plaats van bestemming aankomt. Dat is niet alleen prettig voor u en uw medewerkers, het levert ook nog eens kostenbesparingen op.

Datascan heeft een eigen infrastructuur opgezet om uw printmanagement-, mobile print- en scanoplossingen voor u te hosten in een hoogwaardig data center.

 

altUw eigen Virtuele Private Server

Wij creëren en beheren een  “Virtuele Private Server” waarop de betreffende Imaging en Printing applicaties geïnstalleerd zijn. De bandbreedte, snelheid, CPU en diskruimte kunnen wanneer u dat wilt aan de omstandigheden aangepast worden. Deze “Virtuele Private Server” wordt door middel van beveiligde verbindingen gekoppeld aan uw bestaande ICT-omgeving.

 

Schaalbaar

Onze services zijn volledig schaalbaar en kunnen variëren van “self-managed”, waarbij wij voor u alleen de server met besturingssysteem beheren, tot en met “fully-managed”, waarbij alle beheertaken door ons worden uitgevoerd.

 

Omdat we weten dat ieder bedrijf anders is, kunnen onze services op maat worden samengesteld zodat ze volledig voldoen aan uw wensen.

 

IJzersterke combinatie

Zo plukt u optimaal de vruchten van een ijzersterke combinatie: ontzorging  van uw applicatiebeheer en infrastructuurmanagement enerzijds en onze jarenlange ervaring in print- en scanoplossingen en functioneel beheer anderzijds. Ook bestaande installaties kunnen opgenomen worden in ons hosting-concept.

 

Onafhankelijkheid waarborgt investering

Ons hosting-concept is dé ideale omgeving voor het creëren van een printeronafhankelijk print-, mobile print- en scanplatform, waardoor uw investeringen voor lange tijd gewaarborgd zijn.

Er kan direct op nieuwe ontwikkelingen ingespeeld worden.

 

Neem vandaag nog contact met ons op, onze specialisten staan klaar met professioneel advies, ondersteuning en uitvoering.

 
Datascan bv ©2018